Nettverksamling 17. april hos International SOS

Publisert 22. March, 2018

International SOS Norge er store innenfor arbeidsmiljø på norsk sokkel samtidig som morselskapet er til stede over hele verden. Vil du vite mer om HMS i nære og fjerne offshoremarkeder?

Dan Olsen blir en del av vertskapet når Maritimt Forum, International SOS og Aktimed Norge inviterer til nettverksamling

Eller vil du bare treffe gamle og nye bekjentskaper i den maritime næringen? De maritime nettverksamlingen har som målsetting både å formilde nyttig informasjon og knytte maritime aktører nærmere sammen.

Sted: International SOS Norge – Longhammervegen 7 – Combisenteret – Raglamyr i Haugesund

Tid: Tirsdag 17. april kl. 14.00 til 17.00

Påmelding: Klikk her!

International SOS har nylig solgt den delen av virksomheten som omfatter bedriftshelsetjeneste til landbaserte kunder i Norge. Kjøper er AktiMed Norge som slik er blitt Norges nest største bedriftshelsetjeneste. International SOS og AktiMed sitter fortsatt sammen, blant annet i Haugesund, og den maritime nettverssamlingen inkluderer begge aktørene. Vi får høre siste nytt om hvordan man tenker å utvikle seg videre.

International SOS er verdensledende innenfor medisinsk assistanse og håndtering av risiko for virksomheter med et globalt engasjement. Selskapet er til stede ved mer enn 700 lokasjoner i 89 land og har mer enn 11000 ansatte, derav 1200 leger og 200 spesialister innen sikkerhet og risikohåndtering.

Tema på nettverksamlingen blir arbeidsmiljø på tvers av kulturer hjemme og ute foruten at det rettes et særskilt søkelys på psykososialt arbeidsmiljø i den norske, internasjonale flåten.

Les mer om International SOS Norge her