Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Møte om valget og statsbudsjettet 2018

17. October 2017 @ 18:00 - 20:00

| Free

Details

Date:
17. October 2017
Time:
18:00 - 20:00
Cost:
Free

Venue

SpareBank 1 SR-Bank, Bjergsted
Bjergsted Terasse 2
Stavanger,
+ Google Map
Phone:
41231908

Organizer

Maritimt Forum for Stavangerregionen og Stavanger Rederiforening
Phone:
41 23 19 08
Email:
fride.solbakken@maritimt-forum.no
Website:
www.maritimt-forum.no/stavanger

Tirsdag 17. oktober kommer sjeføkonom i SpareBank 1 SR-Bank, Kyrre M. Knudsen og leder for seksjon for nasjonal næringspolitikk i Rederiforbundet, Thomas Saxegaard, til vårt møte for å kommentere valget, samt regjeringens forslag til Statsbudsjett for 2018

Da Kyrre Knudsen kommenterte forslaget til Statsbudsjett for 2017 skrev han følgende:

“Statsbudsjettet ble en skuffelse for olje- og vannkraft-Norge (og klima). Regjeringen struper oljenæringen og forsinker det grønne skiftet”

Hva sier han i år?

Thomas Saxegaard vil gi oss en oversikt over forslagene knyttet til det maritime området, samt gi oss sine betraktninger på valgresultatet og forventninger til neste stortingsperiode.

Litt om innlederne:

Kyrre Martinius Knudsen tiltrådte stillingen som sjefsøkonom og leder for analyse i SpareBank 1 SR-Bank i februar 2013. Knudsen kom fra Statoil hvor han var Chief Analyst i CFO Macro and Market Analysis. Fra 2008 til 2010 hadde Knudsen ansvar for Investor Relations i SpareBank 1 SR-Bank og har tidligere arbeidet i Norges Bank, i avdeling for pengepolitikk, samt i Finansmarkedsavdelingen i Finansdepartementet.

Knudsen er utdannet siviløkonom fra NHH, i tillegg til cand.polit i samfunnsøkonomi fra Universitetet i Oslo.

Thomas Saxegaard leder seksjon for nasjonal næringspolitikk i Rederiforbundet. Han har løpende kontakt med stortings- og regjeringsapparat for å fremme medlemmenes interesser på nasjonale politikkområder. Han er styresekretær for Rederiforbundets Gruppe for Offshore Servicefartøyer. Thomas er utdannet cand.oecon. fra Universitetet i Oslo og Norges Handelshøyskole, og har tidligere jobbet i DnB NOR og Nærings- og handelsdepartementet.

Praktisk informasjon:
Tid: 17. oktober, kl. 18:00 – 20:00
Sted: SpareBank 1 SR-Bank, Bjergsted Terasse 2, Stavanger

Møtet er gratis og åpent for alle, enkel bevertning.

Klikk på linken for påmelding

Velkommen!