Økt aktivitet og flere faste ansettelser

Publisert 12. June, 2018

Virksomheten i Level Offshore har tatt seg opp siden selskapet ble lansert i vår. Grunnet økt aktivitet i markedet skal de ansette opptil 30 personer i faste stillinger, og snart utvider de med en avdeling i Aberdeen.

F.v: Svein Erik Pedersen, John Emil Hauge og Karl Magnus Minge.

Level Offshore er et samarbeidsprosjekt mellom DeepOcean og Level Personal, med mål om å leie ut høyt kvalifisert personell til offshore- og shippingbransjen. I begynnelsen av 2018 ble Karl Magnus Minge hentet inn som daglig leder, og 1. mai startet Svein Erik Pedersen og John Emil Hauge, som begge har lang erfaring fra dette markedet. Det siste tilskuddet er Michele Demay, som skal styre Aberdeen-kontoret.

Selskapet har allerede 30-40 offshorearbeidere ute på oppdrag, de fleste på sesongkontrakter. Nå som pilene ser ut til å peke i riktig retning, har de besluttet å ansette opptil 30 personer i faste stillinger.

10 søkere hver dag

Hauge og Pedersen forteller om hektiske dager siden de inntok kontorene i Levelbygget, helt sør i Haugesund.

– Det har vært travelt. Vi har satt en ny organisasjon og etablert gode rutiner for samarbeidet med DeepOcean, samtidig som vi har løst oppdrag fortløpende. Når det er sagt, har vi mye rutine på dette området og har kommet veldig godt i gang, utdyper Hauge.

De er ikke i tvil om at framtidsutsiktene i offshorebransjen er lysere enn på lenge, og det mangler ikke på henvendelser fra potensielle arbeidstakere.

– Vi opplever absolutt en sterk økning i aktivitet og interesse. Bare på disse første ukene har vi registrert flere hundre søkere som ønsker å jobbe for oss, og vi får i gjennomsnitt 10 nye hver dag. Det kommer nok bare til å eskalere i tiden fremover, sier Pedersen optimistisk.

Internasjonal bransje

Fra 1. juli vil avdelingen i Aberdeen være operativ. Michele Demay er klar til å bidra med kompetanse og nødvendig nettverk.

– Demay har verdifull erfaring og svært god oversikt over UK-markedet. Dette er en internasjonal bransje, og når det gjelder enkelte stillinger er det begrenset tilgang på norsk personell. Derfor må vi ut og hente spesialister i andre deler av verden, forklarer daglig leder Karl Magnus Minge.

Hun kommer for øvrig til å ha base på Knutsen OAS Shipping sitt Aberdeen-kontor. Noe som ikke er helt tilfeldig.

– Vi er selvfølgelig takknemlige for å ha så sterke aktører i ryggen, med DeepOcean, Level Group og Trygve Seglem som hovedaksjonærer, sier Minge.

(Tekst og foto fra pressemelding)