Ny styreleder – ny nestleder – nytt styremedlem

Publisert 12. June, 2018

I mandagens styremøte i Maritimt Forum for Haugalandet og Sunnhordland gikk Vibeke Vikse Johnsen av som styreleder. Runar Skarstein ble valgt som hennes etterfølger med Synnøve Seglem som nestleder.

Runar Skarstein og Synnøve Seglem

Vibeke Vikse Johnsen fikk en kort funksjonstid som styreleder. Hun ble like etter valget i februar innstilt som rådmann i Karmøy kommune og tiltrer denne stillingen 1. juli. Da forlater hun stillingen som Vice President Resources Management within Modification and Yard Services hos Aibel i Haugesund. Det var denne rollen som utgjorde utgangspunktet for styreledervervet i Maritimt Forum.

Runar Skarstein er banksjef i Sparebank 1 SR Bank. Han har tidligere i karrieren vært fraktmegler hos R. G. Hagland i fem år og har også ett år bak seg som markedsanalytiker i det danske shippingkonglomeratet A.P. Møller.

Mariann Salvesen

Synnøve Seglem er viseadministrerende direktør i Knutsen OAS Shipping. I tillegg til nå å ha blitt valgt som nestleder i styret for Maritimt Forum for Haugalandet og Sunnhordland, er hun allerede nestleder i styret for Haugesund Rederiforening.

Det var gruppen av verftsmedlemmer i Maritimt Forum som var representert av Vibeke Vikse Johnsen som styremedlem. Inn i styret når Vikse Johnsen nå går ut, kommer Mariann Salvesen. Hun overtar også etter Vibeke Vikse Johnsen i stillingen som Vice President Resources Management within Modification and Yard Services hos Aibel i Haugesund.

(Tekst og foto SMe)