Haugaland HMS overtar Sunn HMS

Publisert 19. October, 2012

Haugaland HMS samler nå Haugalandet og Sunnhordland under ett ledende leverandørselskap innenfor bedriftshelsetjeneste og konsulenttjenester HMS.

 

Fra 1. januar vil Haugaland HMS og Sunn HMS være et selskap. Det ble bestemt ved en ekstraordinær generalforsamling i Sunn HMS i går.

Haugalandet og Sunnhordland er ett arbeidsmarked, og det har vært naturlig å se på mulighetene for å samle regionen under en ledende leverandør av bedriftshelsetjeneste. Samtidig har Haugalandet og Sunnhordland en av landets ledende maritime klynger, og ved å bygge et felles kompetanse hus innenfor helse-, miljø- og sikkerhet, blir Haugaland HMS styrket i sine ambisjoner om å befeste sin regionale posisjon og de blir også satt i stand til å ta en nasjonal posisjon i sitt markedssegment.

Det blir spennende å komme inn i et bredere fagmiljø, og jeg er glad for at Haugaland HMS vil satse på å videreføre og videreutvikle Sunn HMS sitt arbeid i Sunnhordland sier daglig leder i Sunn HMS, Johannes Njøsen.

Haugaland HMS har i dag 435 virksomhetskunder og Sunn HMS har 200. Haugaland HMS var store allerede før overtakelsen, men fra den 1. januar 2013 vil Haugaland HMS ha kontorer i Sauda, Sand, Haugesund, Leirvik, Husnes og Austevoll.

Overtakelsen av av Sunn HMS er tenkt som et middel til å kunne levere kundene bedre tjenester, sier Johannes Breivik.