DeepOcean får det til!

Publisert 5. December, 2012

DeepOcan er tildelt forlengelse og tilleggsarbeid under langtids rammekontrakten for Inspeksjon, vedlikehold og reparasjon (IMR) med Statoil. Tildelingen inkluderer ett års opsjon for Edda Fauna og 7 måneders opsjon for Edda Fonn. Tildelingen utgjør en flere hundre millioner kroners økning i ordreboken til DeepOcean.

 

Edda Fauna er spesialdesignet for IMR tjenester og vil fortsette å arbeide med ulike IMR oppdrag. Fartøyet har ROVer, modulhåndteringstårn, hivkompensert offshorekran og et integrert kjemisk brønnstimuleringssystem. Skipet vil fortsatt bli drevet av de etablerte og erfarne IMR prosjektteamene på land og offshore. Edda Fonn har i flere år bevist at hun er et effektivt skip for strukturinspeksjon og MR arbeid. Det erfarne inspeksjonsteamet ombord gjennomfører inspeksjonsarbeid året rundt.

«Det er en viktig anledning i DeepOcean når Statoil utøver opsjoner på to av våre skip samtidig. Det stimulerer til fortsatt fokus på å sikre langsiktige oppdrag for våre ansatte og fartøy. Opsjonene representerer nær 600 fartøysdøgn og det utgjør en betydelig kontrakt for undervanns IMR markedet i Nordsjøen. Tildelingen er tredje opsjonsperiode under den rammekontrakten vi har med Statoil for IMR tjenester, og jeg er glad for å se at Statoil fortsetter det gode etablerte samarbeidet med DeepOcean. Dette er virkelig en fin anerkjennelse av den høye kvaliteten på tjenestene som DeepOcean og våre ansatte leverer. Vi er veldig dedikerte i arbeidet for å opprettholde de gode prestasjonene fremover også.» kommenterer Mads Bårdsen, Daglig leder i DeepOcean AS.

 

 

For ytterligere informasjon, kontakt

Rolf Ivar Sørdal, kommersiell direktør

Telefon: +47 52 70 04 00

Dir. +47 950 88 030

 

Om DeepOcean Group 


DeepOcean er en integrert leverandør av sikre, høykvalitets innovative tjenester og teknologier for subsea operatørene. Selskapet har en omfattende erfaring, og tilbyr en bredt spekter av subseatjenester, inkludert survey og havbunnskartlegging, installasjon, sjøbunnsintervensjon, inspeksjon, vedlikehold og reparasjon (IMR), og fjerning.

Vårt sterke tjenestespekter, kombinert med en egen flåte og spesialutstyr, gir DeepOcean mulighet til å sette undervannstjenestene sammen til en kostnadseffektiv og skreddersydd løsning for å møte våre kunders behov. Selskapet er en ledende IMR kontraktør og sjøbunns intervensjonsentrepenør i Norge og Nordsjøen, og har en global tilstedeværelse med kontorer i Norge, Storbritannia, Nederland, Brasil, Mexico og Singapore.

 

All tekst i denne artikkelen er tatt fra DeepOcean sin pressemelding.